Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна ключ и централно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна ключ и централно

Здравейте може и мнооого тъп да ми е въпроса ,ама да питам възможно ли е пренастойката на ключ/новият/ на алфа 156 2002 г. и там центалното заключване на нова честота шот се затри 1-ния ключ заедно с якето и сега незнам каде е и у кого и ме е стах да не я дигнат пред блока а я харесвам поне за момента не ми е давала ядове и ако е отговора на въпроса ми е Да каде могат да я свършат както трябва ?
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
    sigpic

виж това може да ти е от полза
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28554
    http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

може.с 400лв. в милано моторс

Comment

Първоначално публикувано от andon.maslev@abv.bg Покажи съобщение
        може.с 400лв. в милано моторс
        Сигурен ли си, че могат?
        sigpic

Comment

аз да използвам темата да питам. начи заключвам си колата с алармовото дистанционно. имам копче и на ключа но вътре няма батерия. ако намера батерия (от къде незнам) и е сложа ще почна ли да си ползвам заводското централно?

Comment

ако не е прецакан ключа ще работи. А за батерия провери в технополис.

Comment

Първоначално публикувано от andon.maslev@abv.bg Покажи съобщение
              ако не е прецакан ключа ще работи. А за батерия провери в технополис.
              а казаха ми за някво такова че ако не смени батерията до еди колко си секунди и после трябвало да се пренастройва ли кво било

Comment

к

ако имаш код карта и кода на централното не е проблем да изтриеш изгубеният ключ.когато имаш код карта спокоино може дасе направи с екзаминер.правел съм го доста пъти.ако нямаш карта нещата са по сложни трябва дасе поръча от италия по номера на рамата както и кода на централното.има обаче риск ако някои предишен собственик на колата да е сменял екюто на колата даги поръчаш и данети свършат работа и дати изгоряат поричките за картата .

Comment

ключове

Може да се прпрограмират чиповете и да се препрограмира и дистанционното но трябва да се извади ПИН и с машината може и да стане
                  иначе сменяш или си слагаш нова аларма
                  РЕКЛАМАТА В ПОДПИСИТЕ Е ЗАБРАНЕНА!

Comment

Никакъв проблем няма да се препрограмира всичко по тая кола даже не е и скъпо
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                    X